Om Christina B. Lauritzen

Jeg er 42 år og speciallæge i psykiatri.

Jeg har altid ønsket at være der for andre, hjælpe andre, der hvor jeg kunne. Det var den primære årsag til at jeg blev læge, og efterfølgende valgte at specialisere mig i psykiatri med særlig interesse indenfor terapi.
Før jeg startede min egen praksis, har jeg arbejdet som overlæge i det offentlige sundhedsvæsen. Ønsket om at være mere tro mod egne værdier, og fortsat at have mulighed for at hjælpe andre, var årsagen til, at jeg startede egen praksis.

En praksis, hvor jeg behandler forskellige former for angst og stress. 

Som Speciallæge i Psykiatri er jeg både læge og terapeut. Det betyder, at jeg foretager udredning og udøver terapi som det primære. Terapien kan kombineres med medicin, men jeg lader aldrig medicinen stå alene.

Det er vigtigt for mig altid at møde mine klienter med respekt og se dem som hele mennesker. Jeg bruger derfor meget tid på at skabe en tillidsfuld og tryg relation. Jeg ved, at det kræver mod at gå i terapi. Der skal mod til at se indad og skabe den forandring, der skal til for at opnå bedring.

Jeg tror på, at jeg kan skabe den forandring hos andre og dermed også en forandring hos dig. Jeg ved, at mennesker der har angst kan blive hjulpet, og jeg ved, at jeg kan gøre en forskel for dem. Jeg vil derfor gøre alt, hvad jeg kan, for at hjælpe dig.

Privat er jeg gift, har to børn og bor tæt på naturen, da naturen altid har haft en særlig plads i mit liv. Naturen er der, hvor jeg henter min energi, der hvor jeg finder indre ro og balance.

Så velkommen til min praksis – et sted fyldt med empati, nærvær, respekt, mod og fordybelse.

Et sted, hvor du for en tid lægger dit hjerte i mine hænder, og hvor vi sammen hjælper dig videre.

De varmeste hilsner