Om Christina B. Lauritzen

Jeg er 41 år og Speciallæge i Psykiatri.

Jeg har altid ønsket at være der for andre, hjælpe andre, der hvor jeg kunne. Det var den primære årsag til at jeg blev læge, og efterfølgende valgte at specialisere mig i psykiatri med særlig interesse indenfor det terapeutiske felt.
Før jeg blev selvstændig, har jeg arbejdet som overlæge i det offentlige sundhedsvæsen. Ønsket om at være mere tro mod egne værdier, og fortsat at have mulighed for at hjælpe andre, var årsagen til, at jeg startede min egen praksis.

En praksis, hvor jeg behandler forskellige former for angst samt de symptomer, der kan og ofte ses at være forbundet med angsten, såsom stress/belastning, depression, misbrug, etc.

Som Speciallæge i Psykiatri er jeg både læge og terapeut. Det betyder at jeg foretager udredning, udøver terapi og kombinerer medicin med terapi. Jeg lader aldrig medicin stå alene. Jeg vil altid se dig som et helt menneske og din vej ud af angst eller stress som et samarbejde mellem os. Et samarbejde der vil bygge på faglig ekspertise og høj grad af empati.

Jeg tror på, at jeg kan skabe en forandring hos andre og dermed også en forandring hos dig. Jeg ved, at mennesker der har angst kan blive hjulpet, og jeg ved, at jeg kan gøre en forskel for dem. Jeg vil derfor gøre alt, hvad jeg kan, for at hjælpe dig.

Privat er jeg gift, har to børn og bor tæt på naturen, da naturen altid har haft en særlig plads i mit liv. Naturen er der, hvor jeg henter min energi, der hvor jeg finder indre ro og balance.

Så velkommen til min praksis – et sted fyldt med empati, nærvær, respekt, mod og fordybelse.

Et sted, hvor du for en tid lægger dit hjerte i mine hænder, og hvor vi sammen hjælper dig videre.

De varmeste hilsner