Om Christina B. Lauritzen

Jeg er 40 år og Speciallæge i Psykiatri.

Jeg har altid ønsket at være der for andre, hjælpe der hvor jeg kunne. Det var den primære årsag til at jeg blev læge. Og efterfølgende valgte at specialisere mig i psykiatri med særlig interesse indenfor det terapeutiske felt.
Før jeg blev selvstændig med min egen praksis, har jeg arbejdet som overlæge i det offentlige sundhedsvæsen. Ønsket om at være mere tro mod egne værdier, og fortsat at have mulighed for at hjælpe andre, var årsagen til, at jeg startede min egen praksis.

En praksis, hvor jeg behandler forskellige former for angst samt de symptomer, der kan og ofte ses at være forbundet med angsten, såsom stress, depression, misbrug etc.

Som Speciallæge i Psykiatri er jeg både læge og terapeut. Det betyder at jeg foretager udredning, udøver terapi og kombinerer medicin med terapi, hvis jeg skønner det gavnligt for din proces. Jeg lader aldrig medicin stå alene, men sætter en ære i at se dig som et helt menneske og din vej ud af angst som et samarbejde. Et samarbejde der bygger på faglig ekspertise, menneskelig lydhørhed og forståelse.

Jeg tror på, at jeg kan skabe en forandring hos andre. Jeg ved, at mennesker der har angst kan blive hjulpet, og jeg ved, at jeg kan gøre en forskel.

Så velkommen til min praksis – et sted fyldt med empati, nærvær, respekt, mod og fordybelse.

Et sted, hvor du for en tid lægger dit hjerte i mine hænder, og hvor vi sammen hjælper dig videre.

De varmeste hilsner